Quote:
Bankina kaže:
Mene da ovako jebe nesto ja bi ili to kompletno odjebao u zivotu i nasao si drugu zanimaciju i zadovoljstvo ili odselio s obzirom da bavljenje politiko vjerujem i kod tebe ne dolazi u obzir
Kuzim ja tebe ali zar stvarno ces toliko bit pun gorcine radi jednog sukera, pranjica i ostalih 
|
Zamisli da zavolis zenu,onako svim srcem,iskreno i bez kalkulacija.Ista ta zena te pravi budalom,kretenom,idiotom,manipulira sa tobom,iskoristava te,jebe se okolo sa svakim koji joj je napet jer je drolja koja voli kurac i nova uzbudjenja.
Ti si svega toga svjestan,iznutra se raspadas ali i dalje pronalazis opravdanja za nju i ne mozes bez nje.Pokusavas misli zaokupiti poslom,aktivnostima,hobijima ali ona ne izlazi iz glave.Da se preselis u drugu drzavu ne bi ju zaboravio i nikada ne bi imao potpuni mir
Tako ti je i sa nogometom.Nasi klubovi i nogomet su kao ta fatalna zena.Zato se ne cudi ovim deckima koji su u svemu tome,vole klub/repku i trpe ovakvu nepravdu dok cijelo drustvo doslovno boli kikac,a mediji pod kontrolom uzgajaju mega farmu ovcica koje gutaju propagandu.Prirodno je da si pun gorcine,bijesa i ljutnje.Problem je kada to pocne utjecati na tvoj privatni zivot,a hoce jer je jedno s drugim povezano.Cak kada se i maknes od svega ne mozes sve zaboraviti,ostaje taj osjecaj gorcine i tuge u tebi,te sjecanje svakog dana sta su ti kurvini sinovi napravili od cijelog nogometa i da imaju sve u svojoj saci.Tek kada se maknes shvatis da si bio najsretniji i najslobodniji u zivotu kada bi vikendom pratio utakmicu svoga kluba u drustvu prijatelja.A znas da toga vise nema niti ce biti jer se gamad dobro pokrila.Sve ovo ostalo je zivotarenje i nema tog posla,hobija,aktivnosti,zene,para koji mogu vratiti onaj zauvijek izgubljeni osjecaj srece i slobode.Mame im krvave svima jebem.