Pogledaj jedan post
Old 25.04.2015., 21:46   #16968
Quote:
greb4tor kaže: Pogledaj post
Ajde da se i ja jednom složim s tobom. Ja sam bio negdje na pola kolone i moram priznati da je rijeka ljudi koja je bila ispred i iza mene te se slijevala Ilicom stvarno izgledala impresivno. Još više kad se ovo danas usporedi sa šačicom koja nas je prije mjesec dana prošetala istom rutom i zapalila svijeće pred HNB-om.

Čini se da je policija očekivala (ili bila pripremljena za) žešće nemire jer sam na povratku kući vidio policijske oklopnjake s vodenim topovima kako se voze po Ljubljanskoj.

Zagrepčani se standardno nisu iskazali. Ne znam je li sramota da ih netko vidi u koloni ili što? Stvarno ne mogu shvatiti taj mentalni sklop, iako sam već skoro pola života tu. Neki se truckaju 600 km iz Dubrovnika i 400 km iz Beograda, a ovi neće prošetati pola sata.
To je i moja opservacija. Još malo i duže sam u Zagrebu nego rodnom mjestu... Zagreb je danas podbacio. Izašao je na površinu mentalitet Bečkih konjušara. Osobno meni nije bilo većeg gušta nego kada sam zaverglao sirenu na sred trga.

Quote:
gFlores kaže: Pogledaj post
Eto, završio je i taj vaš prosvjed gdje je trebalo biti 30.000 ljudi.

Mora da su bankari umrli od straha
Torcida je na Poljudu imala jedan transparent od 4 slova koji su postavili nakon Šešeljevog performansa u Beogradu... Ima veze sa umom i drugim licom množine...