Pogledaj jedan post
Old 27.04.2015., 11:23   #17013
Quote:
banderas kaže: Pogledaj post
Mislim da bi za dužnike bolje i korisnije bilo da Udruga nema nerealne zahtjeve tipa "hoću sad i hoću sve". Meni se čini da Udruzi fali netko s realnim planiranjem, strateg jer su zahtjevi neozbiljni. Čini mi se da se stanje dodatno radikaliziralo odlaskom odvjetnice Kwiatkowski i da se sad zaista ne zna tko pije, a tko plaća. Goran Aleksić kao napustio Udrugu, a u svim mogućim medijima nastupa u ulozi predstavnika dužnika. Neki dan je drugi predstavnik Udruge na TVu mrtav hladan rekao da se razmišlja o osnivanju strane i izlasku na izbore. Meni je nevjerojatno da netko uopće ozbiljno razmatra tu opciju i da ne razmišlja da će morati odgovarati na pitanja tipa "Kakav je stav Udruge prema hrvatskom entitetu u BiH" ili "Što mislite o ukidanju županija?" ili "Jeste li za Zdravstveni odgoj u školama i recite svoje mišljenje u ime Udruge o modulu 4?".
Na Facebooku Udruge u ovom trenutku stoji "30.000 ljudi sutra će reći: Dosta je!" i odmah iznad toga "Iznimno smo ponosni što smo u ovako velikom broju svi zajedno jučer rekli da je dosta!". A skupilo se, ovisno o reportu, 8.000-10.000 ljudi. Da se razumijemo, to je dosta ljudi i uspjeh je toliko skupiti, ali je neozbiljno prognozirati i očekivati 30.000 i nakon toga proglašavati uspjeh ako je došla trećina tog broja. Na temelju čega, ako se znalo koliko buseva dolazi? I onda nakon toga, drvlje i kamenje po Zagrepčanima što se nisu odazvali. Ako je došlo 50ak buseva, a bilo 10.000 ljudi, jasno je da su Zagrepčani činili većinu prosvjednika.
Odakle i zašto Glogoški na prosvjedu? Je li sam došao ili je bio pozvan? Govornici Laslo, Stipić i Matijašević. Kakve veze oni imaju s Frankašima?
Udruga radi bez ikakve potrebe masu autogolova i za same dužnike bi bilo bolje da nađu razumnije vodstvo.
Mislim da bi davor_du daleko više napravio za Frankaše od trenutnog vodstva Udruge.
Moram se složiti s ovim. Vodstvo UF već neko vrijeme svaštari i te nebuloze bacaju u sjenu one realnije zahtjeve.

Opet s druge strane čini mi se da su i Lalovčeve priče samo kupovina vremena, da se čini da se nešto radi. bankama također paše da se odugovlači. Itako će biti do izbora.

A mogao bi se okladiti i da će Vrhovni sud prigodno šutiti cijelo to vrijeme.
Retroman is offline