Quote:
davor_du kaže:
Apsolutno se slazem ! Ali vlada mora biti posrednik i mora biti na strani gradana tj naci za gradane neko normalno rjesenje. Sad realno, ja da sam premijer ovako bih nastupio. Prvo bi zvao udrugu franak. Dajte malo olabavite i ne serite, nemoze kuna i fiks po pocetnom, imati ce te kredite indenticne onima u eurima + 5% s tim da ce vam se vratiti sve preplaceno bez zateznih kamata. Ako zelite to ce mo vam rjesiti a ako ne jebite se sami i cekajte sudske odluke i delozacije ja odustajem tko vas jebe. Ako bi frankeri pristali onda bi zvao bankare i rekao slusajete kriminalci dopustili smo vam da kradete, HNB vas ne regiulira i zivite ko bubreg u loju u zemlji gdje je sve vise gladnih. Imate ove franke prebaciti u eure po tecaju na dan uzimanja kredita + 5 % uskladiti kamate s eurskim. Izracunati koliko bi vratili da su imali takve kredite i visak uplate im odbijte od glavnice. Refinancirajte svoje kredite i udruga povlaci kolektivnu tuzbu. Ako ne budete jebat cu vam mater kako god znam i biti ce vam pakao raditi u ovoj zemlji. Donjeti cu vam niz zakona koji ce vam poslovanje uciniti nocnom morom. Ove optuzne prijedloge sto niste uskladile kamate po zakonu nece duznici morati slati nego ce automatikom prenjeti na sve kredite i zabiti vam kaznu koju necete moci platiti.
Nakon toga bi donio zakon o osobnom bankrotu za one kojima ni to ne pomaze i omogucio ljudima novi pocetak bez kune u depu ali i bez ikakvih dugova.
Mislim da bi svaki normalni franker trebao pristati na odredeni gubitak u odnosu na eurase.
|
Ovo je dobro razmisljanje, ali to nemoj ocekivati od Milanovica ili nekoga njemu slicnog. Kada bi Milanovic rekao banakarima ovo sto si napisao, bankari bi izvadili crnu biljeznicu i podsjetili njega i njegovu stranku na kredite koje su dobile njihove firme, te na uvjete pod kojim su dobili te kredite. Tu bi prica zavrsila.