Pogledaj jedan post
Old 13.05.2015., 09:32   #8364
A što reći nego čestitke Barceloni na zasluženo izborenom finalu, kroz cijelo natjecanje su bili dominantni.
Dobili su Ajax, aktualnog prvaka Nizozemske dvaput, Man. Citya aktualnog prvaka Premiershipa dvaput, PSG-a aktualnog prvaka Ligue 1 dvaput, prošli uvjerljivo Bayerna prvaka Njemačke.
Draži mi je bio napad Henry-Messi-Eto'o, ali ovaj napad je ove sezone efikasniji što se vidi iz pogodaka. Od sredine sezone pa do sada napad im neprestalno postiže pogotke, redovito zabljesne jedan od napadačkog terceta, često i dvojica, a nije rijetka pojava niti sva trojica. Nisam nahvalio Barcu ovoliko ima već 9 godina otprilike hahhhha, od onog finala. Čestitke i Bayernu koji je ispao časno, borili su se sa proglemima što se tiče ozljeda, ali ipak nisu potonuli u drugoj utakmici, nego su je čak i dobili. Rezultat iz prve utakmice je ipak bio previsoka prepreka.
U rezimeu njihovih nastupa može se reći da su uglavnom to bile utakmice 3+ što se tiče pogodaka, to dovoljno govori o napadačkom potencijalu koji imaju. Sve u svemu zasada sjajna sezona Lige prvaka, još su samo dva čina ove sezone ostala.
Ako Barca osvoji najviše će mi biti drago zbog Rakitića, kao što mi je prošle godine bile drago zbog Modrića, i prije dvije zbog Mandžukića, no i zbog Suareza. Zaslužio je osvojiti pokoji trofej nakon što je par puta bio nadomak velikog uspjeha, ove sezone će osvojiti barem jedan veliki trofej vjerojatno.
Put99 is offline