Pogledaj jedan post
Old 20.05.2015., 21:31   #2217
U odličnoj i neobičnoj utakmici pred oko 2 000 gledatelja (među kojima sam i ja) Jug je odigrao posljednju utakmicu u ovoj sezoni u Gružu i ponovno se izvukovši na peterce izborio majstoricu (petu utakmicu) u Rijeci za tri dana. Ove sezone na dubrovačkom bazenu odigrano je 12 atraktivnih utakmica, od kojih sam ja uživo gledao 11.

Primorje je vodilo čak 5:0! Jug je prvi pogodak postigao 3:32 min prije kraja druge četvrtine (Obradović), znači punih 12:28 min domaćin je bio bez pogotka. Onda je na krilima navijača napravljena nevjerojatna serija i izjednačeno je na 5:5, Primorje je opet povelo, a pred kraj je Jug vodio 7:6. Znači napravljena je serija 7:1! Rijetko viđano. Younger i Janović postigli su po dva pogotka. Posljednji pobjedonosni peterac realizirao je kao i prošli put Obradović.

U drugoj seriji peteraca sudac Dragan Štampalija je dao znak da Petar Muslim izvede peterac. Splićanin u kapici riječkog sastava je čekao, Štampalija je označio, kako je isteklo vrijeme za izvesti peterac. Tražio je potom šibenski sudac od Muslima loptu, koji mu je to isporučio silovito te je isključen s pravom zamjene. Kako nitko od ostalih nije promašio, pokal prvaka će se dijeliti u Rijeci u subotu, 23. svibnja. HTV će izravno prenositi dvoboj od 18.40 sati.
Dubrovčanin is offline  
Odgovori s citatom