Quote:
marincezg kaže:
pretpostavljam da joj je muz tih i miran kao i moj  pa se ne zeli prepucavati, odbrusiti i svađati...
a mozda ih se i boji...vjeruj mi ima i takvih muzeva jer ako dođe do svađe i to malo zesce moze svekar/otac reci van iz kuce a ja mislim da je mog muza to frka...(a mozda i njezinog)
mada bi i mogli biti postanari jer zajedno imamo oko 7500 kn i nemamo djecu ali moj muz to nebi htio...
zato ce rađe sutiti i nebu ulazil u nikakve rasprave, nazalost...
|
Pa vjeruj mi da bi i ja najradije to, ali trenutno nam kupaona liči više na gradilište, al ajd, snašla bi se i s tim, ali nemamo vrata na kući...

doduše uskoro će to biti gotovo, pa ćemo se maknut - NAPOKON.
Btw, jučer sam imala još jedan incident, pa me je draga sveki izvrijeđala mužu (ali dovoljno glasno da i ja čujem) da sam ja 'kao da sam u šumi odrasla' i da 'ona ovako neuredno biće nije nikad upoznala', zato što sam, pazite sad, s krivom krpom obrisala pod u našoj sobi, jer tu sobu se ne briše sa krpom s kojom se briše boravak, već treba uzeti posebnu krpu (ja trebam takve stvari znat jer ne znam kako), i jer mi u čak mjesec dana nijednom nije palo napamet da obrišem prašinu sa lustera. Bilo je još komentara, ali mi je iskreno mučno kad se sjetim pa neću ni nastaviti...
Ništa, čekamo da riješimo zidove i vrata do kraja, u međuvremenu će doći, nadam se i kuhinja, i vjerujem da smo za koji tjedan već preseljeni, toliko ću još izdržat. Držite fige!