Quote:
smile4 kaže:
OPET JA. sanjala sam da razgovaram s frendicom. bliske smo u realnosti.priča mi o nećakinji. nikad se nisu vidjele. daleko živi. i to ne sa svojim ocem . bratom od frendice. pomno slušam. upijam . u snu...nastavlja dalje da u biti i ne zna možda joj je brat i umro. nema pojma. zaista. ne čuju se. nemaju kontakta. ja samo slušam.
niš više ne razumijem . ove snove zadnje vrijeme. moj život zadnje mjesece. sve je kao košmar. previše mi je sve to. osjećam se tako izmučeno
|
prijateljica i nećakinja su sve aspekti osobnosti. nisi ih sve potpuno upoznala a neke su otuđene jer nikad s njima pokušala stupiti u kontakt. sve to podsvjesno već znaš pa u snu i dobijaš nove informacije.. drugim riječima, koliko god mislili da sve znamo o svom životu ili ljudima, postoji puno toga što tek treba otkriti.
sjećam se tvog sna o nevidljivim vezama sa ljudima iz tvoje obitelji i o tome da je neka strana sila pokušala to probiti i nije uspjela. isto tako teško je umaknuti od takvih nevidljivih veza jer čovjeka drže toliko snažno da ne može samo tako otići. trik je u tome da se one očiste od emocionalnog utjecaja tako da možeš mirno odabrati ono što ti se više sviđa. inače stvari radimo pod (vlastitom)prisilom, a podsvjesni um prisilu ne prima baš dobro i učinit će sve da osujeti napore u tom pravcu.