Pogledaj jedan post
Old 10.04.2016., 14:11   #10
Quote:
tutanjkamen kaže: Pogledaj post
Evo ja bacio malo pogled na njihov web i mogu reci da sam totalno razocaran. cijene su iste kao u fizickim trgovinama sto mi je veliki minus jer cu radije onda otici u trgovinu i pogledati i isprobati uredjaj, dati novce onima koji zaposljavaju ljude u trgovini, imaju vece troskove poslovanja jer svu robu drze na lageru a drze iste cijene kao webshopovi koji tu istu robu narucuju tek kad im uplatis na racun. i jos se i zafrkavati se sa mogucom reklamacijom i slanjem robe natrag pa cekanjem dok se dobije zamjena. Da su cijene nize nekih 12-15% nego u fizickim trgovinama onda bih kupovao.

plus ako bacite malo pogled na njihov web, vidjeti cete da jako slici na ekupi a cak su im i cijene u lipu iste.

dakle od mene njima veliki minus i dok ne snize cijene necu nista ni kupovati kod njih
slazem se. cijene su iste ako ne i vece nego u fizickim ducanima. nista novo i nista posebno. funkcionalnosti nula, filteri ne rade, nemaju paypal, a fora s besplatnom dostavom je loša. da mi se da ić do paketomata ili tiska onda mogu i u ducan. pogotovo kaj u ponudi nemaju nis posebno niti novo.
bocka1983 is offline  
Odgovori s citatom