Quote:
SwissChoco kaže:
U slučaju tebe i takvih, drago mi je da ćeš "platiti".
Šutke ste gledali svo moguće pljačkanje svih društvenih resursa,
Pa se pobunili kad se netko sjetio bar na osobnu pljačku reagirati.
I glevčuda ispalo je da je zaista bila pljačka.
A sad likuješ što će oni koji su opljačkali cijelu državu i narod za nagradu radi ovog jednom segmenta pljačke možda dobiti odštetu.
Mora da si odrastao u zaplijenjenom stanu i na boračkoj penziji.
Jel stiže još redovno?
|
Quote:
bluebunny kaže:
Joj, to s kockarskim dugovima ti je tak pase, kaj nisi prije pratio temu? Šteta kaj još nisi spomenuo i Grohe pipe, jahte, vikendice na moru...Super mi je kad si netko uzima za pravo donositi zaključke o nečemu o čemu nema blagog pojma. Rekla bi jedna moja prijateljica: "Sama te je pamet".
|
Quote:
judolino kaže:
Imam jedno pitanje, ne moraš odgovoriti, čisto sam znatiželjan.
Dakle, dok su ljudi dizali kredite da se skuće - gdje si ti živio? Tko ti je i kako osigurao smještaj?
I zašto si tako prokleto kivan na ljude koji su htjeli doći do vlastite nekretnine da ih nazivaš kockarima i sličnim pogrdnim, a krajnje nerealnim i bedastim nazivima?
Zašto tebe toliko boli što ja sređujem svoju kuću, a ne plaćam stanarinu nekom stanodavcu? Jesu li tebe odbili kad si tzražio kredit ili su ti starci kupili nekretninu pa se osjećaš superioran u odnosu na druge?
Stvarno mi nije jasan sav taj silni trud koji ulažeš u pisanje postova ovdje, a s obzirom da smo si dobri na nekim drugim temama, bio bih ti zahvalan da malo pojasniš svoje postupke.
|
Quote:
sick.am kaže:
Ako moze link na forumu ili bilo gdje da si se bunio kad su banke sanirane tvojim novcem smatrat cu te ozbiljnom osobom. Evo ti pa se buni: najnoviji stecaj banke ciji su novci zavrsili na nesolventnin kreditima lokalne ekipe (tzv. prike):
http://www.dab.hr/novosti#rjesenje-t...skom-d-d-split
sve sanirano novcem štediša.
Mislim da bi EK mogla nešto preispitati u ovom slučaju
|
Dao sam casnu pionirsku da necu zakuhavati na ovoj temi, pa se toga mislim i drzati...
Ali ipak, interesantno mi je kako cim netko ne puse u isti rog s duznicima, on postaje tema... Tema je Udruga, krediti, franak... Ne ja
Kakvom ces me ti osobom smatrati? Realno, BMK...
Inace, opravdavanje jednog lopovluka drugim standardna je lupeska taktika...