Tema: Budimpešta
Pogledaj jedan post
Old 07.08.2016., 15:21   #7031
A, gledaj, plaća se u kunama, a druga je stvar što će ti najvjerojatnije prije toga eure zamijeniti u kune.

(Mislim da su ti šalteri ujedno registrirani i kao mjenjačnice, nisam siguran.)

Na prvi ti se pogled to možda čini svejedno, ali tečaj po kojem će ti mijenjat lovu i neće biti Bog zna kako dobar. Osobno sam to jučer vidio na Keletiju kad su stranci "plaćali" u eurima, dolarima i čemu već ne. (Iako se, moram priznati, Keleti glede toga još i popravio. Prije su na njemu tečajevi bili pravo drumsko razbojništvo.) Ipak, imaš pravo, već sam taj šalter je usko grlo, 17 minuta ti nije dovoljno za dva takva.

Uzgred, nisam pratio vijesti zadnjih tjedan dana iz ovih krajeva, kaj je Mađarska opet upala u nekakvu krizu s migrantima? Jučer sam na Keletiju vidio dosta uznemirujuće scene, imaju cijelo šatorsko naselje ispod trga pred kolodvorom (kod ulaza u novu metro stanicu za M4) i tamo su ih zbog nečeg poljevali iz šmrkova, nisam kužio jel ih kuda tjeraju ili je to masovna higijena?

Sjatili se i novinari/TV ekipe, zatvorili to Mađari za prolaz,... Na žalost, baterija mi je na fotiću već bila prazna, inače bih imao ekskluzivu (prošao sam područjem prije nego što su ga zatvorili).
nvnk is offline  
Odgovori s citatom