Pogledaj jedan post
Old 30.09.2016., 08:36   #91
Quote:
angelina_2 kaže: Pogledaj post
evo.. za izlazno crijevo....

http://www.ebay.com/itm/AFR-2000-1-4...3D141759577854

ili jos jednostavnije.. ovo:

http://www.ebay.com/itm/1-4-AR2000-A...ldup_a195iuamw

to cu naruciti ako necu moci regulirati pritisak kuglastim ventilom.. nije da mi je bitna preciznost..
Da samo ti moras imati na umu da to nije namjena za uljno filtriranje kojeg bude kompresor buljvao na izlazu. Tako da ti se taj filter bude brzo zacepio uljem, imam takva dva filtera i jedva da jedan filtrira obicnu vlagu, jer vlage ima i na takvom drugom filteru na plazmi uredaju. Znaci jedan filter je na kompresoru, a drugi na plazmi rezacu i izmefu njih je crijevo dugo 15m. Uglavnom i na tom drugom filteru isto ima malo vlage pa ti vidi kako filtrira taj filter na elektricnom kompresoru.

Quote:
mr.ivek kaže: Pogledaj post
baš si tvrdoglava ili tvrdoglav svejedno, kad uložiš i 200 kuna ako ništa ne napraviš onda su to bačeni novci.... Nemaš ništa, jedno drugo vuče i samo troškove stvara, a pouzdanost upitna, odnosno nema je uopće.

Doči ćeš do cifre od 500 i + kuna u tim svojim pokušaima i na kraju ćeš dignuti ruke od svega, love nema, ali ni kompresora.
To sam i ja rekao, neisplati se s tim zajebavat jer nece biti koristi. Bolje da uzme mini kompresor za pumpanje guma na 12v od 50-100kn jer imam takvog i bez problema na pumpa gume i tako rafi vec 6 godina. I plus ima na ebay-u za kupiti mala boca u koju nadrkas 6 bara zraka s izlazom za propuhivanje koje cega.
Ili ako nema izlaz od 12v jer nema auto ili punjac onda nek hoda na benzinsku pumpat gume, i ponese sa sobom tu bocu da u nju nadruka 6 bara radi propuhivanje necega kaj hoce. Eto to je najjeftinija varijanta koja sljaka kak se spada i nekosta puno novaca, sve skupa niti 200kn.

Uvijek sumnjajte u velika obećanja. Obećanje ludom radovanje.
SAS is offline  
Odgovori s citatom