Pogledaj jedan post
Old 16.09.2006., 20:42   #12
Hej, hej, lakše malo...

Ma ne brine mene što će drugi reči, već hoće li mene smetati. Ja sam ti malo cjepidlaka u nekim stvarima pa ako ne stoji savršeno, bolje da nikako ne stoji Npr. izludilo bi me da se trepavice ne stope sa pravima, tipa da su previše jedne iznad drugih (nikada nisam stavljala pa ne znam koliko se to vidi) i onda bi ti ja stalno po tome čeprkala i na kraju u po izlaska i počupala . Ista je stvar sa onim nail artom ili kako se već zove. Meni to super izgleda i par puta sam si čak i sama crtala po noktima i izgledalo je sasvim ok, ali onda ja živček osjetim da to sve nije u istoj ravnini i pogodi što? ... krenem čeprkati po tome. i onda moja umjetnost jedva izdrži jedan dan... Ne pratim modu već nosim što mi se sviđa, šminkam se bojama koje mi se sviđaju, a nakit si npr. većinom dizajniram sama. Nikad nisam išla za onim što svi to i ja ili kud svi tu i ja. Samo ja sam ti neki kalsično- elegantno-udobni tip pa ne dolazim do izražaja ko josipa lisac...

nego da te pitam još jedno konkretno pitanje, jel se te trepavice jako osjete na kapcima? e da i kako se skidaju?
blizanka is offline  
Odgovori s citatom