Pogledaj jedan post
Old 18.11.2016., 13:54   #19
Evo ja ti mogu ispričati svoje iskustvo s aparatićem Beurer EM 41, kojeg sam si kupila prije cca 10-ak mjeseci...

Dvokanalni je i tu sam požalila što nisam uzela aparat s više kanala. Dakle, ako želiš veću površinu tijela tretirati, svakao si uzmi višekanalni.

Nadalje, obzirom da sam ga ja dnevno koristila i po 4-5 sati u kontinuitetu (imam, naime gadnih problema) vrlo brzo iscure baterije, tak' da, ak' se planiraš često i dugo "tresti" kupi si radije nešto što se puni direktno strujom iz utičnice. Puno ćeš novaca ušparati, jer meni su baterije trajale obzirom na korištenje cca 5-7 dana.

Nije loš, ali nema baš neke drastične razlike između TENS-a, Masažera i EMS-a, a i za moje potrebe nije baš nešto čime bih bila oduševljena.
Ja volim da me pošteno trese, a za te moje potrebe, meni je preslab.

Tresla sam se nekih 2 mjeseca njime, a onda mi je dosadilo. I da me sad ti nisi sjetila svojim postom na njega, zaboravila bih da ga imam...

Eh, da...
Koriste se zamjenske elektrode, ali računaj da ti jedan par traje (ako se buš tresla poput mene) cca 10 dana i to ako ga rigorozno održavaš, odnosno čistiš. I prilično su skupe. Zaboravila sam koliko sam ih ja platila, ali se sjećam da sam se malo neugodno iznenadila kad sam vidjela koliko koštaju...
Bolesna is offline  
Odgovori s citatom