Pogledaj jedan post
Old 12.12.2016., 01:57   #14
Quote:
Cosmic Wanderer kaže: Pogledaj post

Orionski Anunnakiji i Reptoidi o kojima je pisao veliki istraživač Zecharia Sitchin i neki drugi , vanzemaljci koji u ovoj našoj sadašnjoj zemaljskoj priči/životu imaju "ulogu" negativaca , su u stvari bili od samih početaka učitelji zemaljskih ljudskih duša i to na taj način da su tisučama godina manipuliranja ljudima , proizvodeći ratove i sve ostala mračne rabote , ljudima omogučili da malo po malo evoluiraju prolazeći kroz ta mračna iskustva i dođu do trenutka kada im takva iskustva više neće trebati. Oni su bili i jesu samo pijuni u Božanskom planu evolucije svijesti ljudi , jer je samo ta evolucija i važna.
Naravno oni toga nisu ni svijesni , gledaju samo kako iskoristiti sve i svakoga.

Ovo je završno vrijeme ali ne u negativnom smislu. Ovo vrijeme u kojem živimo je završno upravo za te vanzemaljske manipulatore iz sazviježđa Orion , jer večini ljudi njihove mračne manipulacije više nisu potrebne i mračna iskustva ratova i sličnog više ne trebaju , jer im se svijest uzdigla dovoljno visoko.
Ovo je doba buđenja čovječanstva iz sna ili hipnoze a u isto vrijeme zadnji "trzaji" ovih Orionaca iz 4 astralne dimenzije i ujedno sa planete Nibiru iz fizičke 3dimenzije.

U priču sada ulaze oni pozitivni vanzemaljci koji žele da što više evoluiramo u svijesti, što naravno donosi sa sobom sofisticiranu tehnologiju koja prati to uzdizanje svijesti.

Što se tiče NLO-a , koliko sam ih samo vidio ovih zadnjih godina ,ne pamtim više ni broj.
Aj nek si upravu ali nije blizu taj dan sigurno covecanstvu tj ovoj civilizaciji nikako!.. to sto ljudi imaju tehnologiju ovu koju imaju ne znaci uopste da su pametniji nego pre 1000 godina ili bilo koliko.. da je u tehnologiji stvar vec davno bi se vozali u antigravitacionim letelicama na free energy ali zato su tu ratovi pa ako je potrebno i videcemo kakav da se zaustavi put do znanja bogova.

Po meni njih ni nema bas puno brojcano ali nas mogu sve videti odjednom.. kao kad bi Ti mogao videti u um miliardu ljudi odjednom pa cak i navoditi ih neke malo po potrebi.

Porediti bas snecime .. da npr kraljica mrava navodi mrave radilice sta i kako da rade.. e tako nesto samo su sigurno mnogo mocniji.

Mislim da ima 3 osnovne tvrdoglave vrste u univerzumu a to su humanoidi, reptiloidi i insektoidi te se vodi vecna bitka.. mi kao experiment ko zna da nismo i u hologramu.

Ozbiljna tema i jako zanimljiva ali su mozda ovo bas fatalne greske da se rasprica da smo experiment na ovoj planeti jer ce nas onda morati pobiti i poceti nov experiment
iormas is offline  
Odgovori s citatom