Pogledaj jedan post
Old 12.12.2016., 12:14   #17
Quote:
Cosmic Wanderer kaže: Pogledaj post
Tehnologija bi trebala pratiti evoluciju svijesti ljudi a sudeći po trenutnom stanju u svijetu , svijest od oko 1/3 populacije ljudi je potpuno nerazvijena i zakržljala pa je po tome i ova trenutna tehnologija za njih previše.

Zamisli sada da su free energy uređaji koje je Tesla planirao i na kojima je radio , postali realnost(naravno ako ne bi bilo mračnjaka) , ljudi bi imali sve besplatno i ne bi se morali brinuti niti za hranu niti za išta drugo.

Tada bi onaj nesvjesni čovjek koji je vođen samo svojim nižim podsvjesnim instiktima rekao: vidi sve mi je besplatno a ja volim puno djece i onda bi ih naslagao umjesto sadašnjih pet-šest koje jedva da može uzdržavati , petnaest-dvadeset jer mu je sve ionako besplatno i planeta bi u vrlo kratko vrijeme postala prenapučena tako da bi se ljudi borili za teritorij kao životinje same.

Tesla je to sa free energy lijepo zamislio ali nije gledao na važne faktore poput stupnja evolucije svijesti kod ljudi , ali zato su tu Orionci koji ovu planetu depopuliraju tisućama godina na razne , znane i manje znane načine.

Čitao sam jednom , u nekim starim spisima iz srednjeg vijeka kako se razvijala situacija oko kuge koja je znala zavladati pojedinim gradovima ili selima.
U svim slučajevima se dešavalo isto. Nekoliko nepoznatih ljudi obučenih u crno , sa crnim kukuljicama na glavama , bi došli u selo ili grad i nakon tri do četiri dana poslije njihovog dolaska bi zavladala kuga u selu ili gradu.
Očiti primjeri Orionskih agenata koji su radili na depopuliranju planeta kroz stoljeća i tisučljeća , a sofisticirani labaratoriji za proizvodnju virusa su postojali uporedno dok su se ljudi gađali strelicama i sjekli mačevima.

Kada ovi Orionski mračnjaci zajedno sa Arhoncima odu , to će biti tek početak jednog novog i drugačijeg života bez manipulacija i kontrole sa strane a trebati će sigurno još tisuće godina evolucije svijesti ljudi koja će na kraju odgovarati sofisticiranoj tehnologiji.

Sigurno si mislio na Arhonce(bez duše) i nižeg astrala koji manipuliraju čovječanstvom zajedno s Orioncima kada si napisao o kraljici mrava jer oni su jedni od astralnih parazita koji se hrane negativnim emocijama straha,mržnje...koje upravo ratovi i sl. izbacuju iz ljudi , jer astralna dimenzija je u prijevodu emocionalna dimenzija.

Arhonci mogu iz astrala i to neprestano rade , preko negativnih emocija koje čovjek svakodnevno potiskuje u svoju podsvijest , kontrolirati i manipulirati ljude i kolektivnu svijest ljudi , a emocija straha tu igra glavnu ulogu.
Oko 1/3 populacije ljudi na planeti sa nerazvijenom/zakržljalom svijesti duše su im glavno oruđe preko kojih ti isti djeluju jer ovi ljudi nemaju razvijene više centre svijesti pa samim tim ne mogu čisto niti bistro razmišljati već samo slijediti svoje niske emocije i instikte i ono što nalaže vanjski kolektiv.

Cudno je sve to mada svakako mislim da vanzemaljcima nisu potrebni agenti da bi rasipali bolesti ili sta god zele.. to mogu iz fotelje komotno
iormas is offline  
Odgovori s citatom