Pogledaj jedan post
Old 10.01.2017., 13:25   #4892
Quote:
TotallyAria kaže: Pogledaj post
Ja ne znam zašto ja goooodinama sanjam jedan te isti san o gubljenju zubi Dolazi isključivo u dvije verzije i uvijek isto, jedno te isto:
- zubi mi se slome poput stakla u ustima i onda ih saaatima pokušavam ispljunut, a nikako se riješit krhotina. I uvijek su svi bijeli, nisu pokvareni i zato mi u snu nikad nije jasno zašto ih gubim. Probudim se kad iscrpljena zaključim da se ne mogu riješiti svih krhotina razbijenih zuba i da ću se ugušiti gutajući to

-u drugoj verziji sna, kojeg sam sanjala neku večer, rastu mi novi zubi i onda iz onog prvog reda se stari zubi samo rasklimaju i ja ih sama vadim i onda ostaju rane i to me izluđuje. I to ne budu obični zubi, nego jako tanki sjekutići, kao u...šišmiša npr. haha, ne mogu se sjetiti druge sličnosti...Stari zubi su isto bijeli i nepokvareni Izvadim ih bez problema, jer su skroz rasklimani i smai bi ispali, ali ostane rana..

To mi je jedan od najodvratnijih snova i uvijek me uznemiri do krajnjih granica. I ne mogu ga s ničim povezati, jer sam prolazila različite životne faze otkako sam počela sanjati taj san. Znači, ne mogu ga povezati sa nekim problemom na javi kad više recimo, nemam taj problem kojega sam imala kad sam prvi put sanjala ovaj san
tu mora postojati neki "issue" kojeg ne možeš riješiti u vlastitiom životu, a izgleda da ga nisi ni svjesna, što stvar čini još težom za otkriti. riječ je o nekom modelu ponašanja ili jednostavno emocionalnom načinu doživljavanja stvari koji dosta utječe na tvoj život, a to moraš sama ispitati.

ispadanje zubi često upućuje na gubitak (nedostatak) osobne snage i pouzdanjai doživljavanje sebe kao bespomoćne. sljedeća stvar je zabrinutost za vlastiti fizički izgled i pojavu jer su tu zubi itekako važni. tu se veže i zdravlje, ali s obzirom da ovakve snove imaš jako dugo možda je u pitanju nešto drugo.

još jedna stvar se veže za zube a to je strah da ispadneš neprikladna u nekoj situaciji (osramotiš se). tu na kraju dolazi stres i osjećaj iscrpljenosti. čitajući tvoj san nije lako odrediti o čemu se radi. najbolje da nakon snova o zubima neko vrijeme "ostaneš s njima" i upitaš se otkuda oni dolaze. odgovor bi trebao brzo doći.
landon is offline  
Odgovori s citatom