Quote:
polly kaže:
jesam, zato i pitanje jer nisi ništa konkretno rekla
ok, ne znaš
nije niti bitno
|
iskreno, nisam te niti ja shvatila. ono sto sam iz tvog posta zakljucila jest da ima mnogo nacina, treba pokusavati i pokusavati i kad se sve proba onda na koncu odustati. ali nisi niti jedan nacin navela kako nekome predloziti psihijatra, a da ta osoba ne popizdi jos vise? kako uopce to izvesti suptilno?
i mislim da nema previse veze iz koja je osoba sredine. pa moja je iz grada i brije da je neka urbana, moderna, trudi se oblaciti u trendu, hvali mi se sto je i gdje kupila, nije neka tipicna domacica/kucanica kojoj kuca blista i savrseno priprema jela, kolace... bas naprotiv, vise je prljavo nego cisto, kolace uvijek kupuje, u zivotu je valjda 3 kolaca ukupno napravila, juhe su obicno iz vrecice. meni to nije ni bitno, pokazala je interes da nam nesto skuha, to sto skuha (kupovno il domace nebitno) bude fino i okej. valjda iz tog razloga meni niti ne kenja za kuhanje jer je i sama svjesna kakva je kuharica, a realno ja se vise trudim od nje oko kuhanja.
ali od svega navedenog, ne pomaze njoj ni odjeca ni nakit ni mjesto rođenja da ne bude seljaca kakva je.