Pogledaj jedan post
Old 17.01.2017., 13:52   #3331
Quote:
polly kaže: Pogledaj post
jesam, zato i pitanje jer nisi ništa konkretno rekla
ok, ne znaš
nije niti bitno
iskreno, nisam te niti ja shvatila. ono sto sam iz tvog posta zakljucila jest da ima mnogo nacina, treba pokusavati i pokusavati i kad se sve proba onda na koncu odustati. ali nisi niti jedan nacin navela kako nekome predloziti psihijatra, a da ta osoba ne popizdi jos vise? kako uopce to izvesti suptilno?

i mislim da nema previse veze iz koja je osoba sredine. pa moja je iz grada i brije da je neka urbana, moderna, trudi se oblaciti u trendu, hvali mi se sto je i gdje kupila, nije neka tipicna domacica/kucanica kojoj kuca blista i savrseno priprema jela, kolace... bas naprotiv, vise je prljavo nego cisto, kolace uvijek kupuje, u zivotu je valjda 3 kolaca ukupno napravila, juhe su obicno iz vrecice. meni to nije ni bitno, pokazala je interes da nam nesto skuha, to sto skuha (kupovno il domace nebitno) bude fino i okej. valjda iz tog razloga meni niti ne kenja za kuhanje jer je i sama svjesna kakva je kuharica, a realno ja se vise trudim od nje oko kuhanja.
ali od svega navedenog, ne pomaze njoj ni odjeca ni nakit ni mjesto rođenja da ne bude seljaca kakva je.