Quote:
landon kaže:
šišmiši simboliziraju nešto neugodno ili negativno što postoji u tami, preneseno - u čovjekovoj podsvijesti. one su ti zapele u kosi, odnosno u mislima, sustavu uvjerenja, i otuda te ranjavaju, stvaraju ogrebotine na emocionalnom području. šišmiš ima crvene oči i tu se radi o podsvjesnom negativnom pogledu na situaciju ili ljude koji može uzrokovati dosta ljutnje ili druge osjećaje. dakle, same ideje, koje zbilja trebaš promotriti, a ne stvarne situacije, uzrokom su ovih ovih ogrebotina. s obzirom da je u snu i tvoja mama moguće je da si ih nesvjesno preuzela od nje kao i njezin pogled na svijet.
|
Landone puno ti hvala na tumacenju! Ako imas volje eevo jos jedan san od sinoc... inace...prekinula sam sa deckom prije par dana pa si mislim mozda ovaj sismis ima nekakve veze sa njim jer me veza jako jako gusila... ugl sinoc sanam: taj bivsi je kod mene u stanu ...neznam kako ni zasto ali kao neebi bas smio biti tu zbog mojih staraca da nas ne vide. Lezimo u krevetu. Odjednom on me strastveno poljubio dva puta malo nize od vrata. Ja mu kazem da prestane da ce nas vidjeti tata ...kao u nekom smislu da ne vidi da smo skupa ... u tom trenu kad me ljubio prosao je tata kroz hodnik i to vidio i ljutio promrmljao nesto u smislu "pa ovo nije normalno" nakon toga ja sam bivseg napala kako sam mu rekla da to ne radi nesto tipa " eto vidis sad" on je bio umiljat i pokusao me smiriti...nakon toga ne sjecam se kako ali on mi je dao nekakv zlatni nakit koji drzim u ruci puno tankih zlatnih lanaca drzala sam u jednoj ruci i prouucavala ih pola ljuta na njega pola sretna zbog poklona ...