Pogledaj jedan post
Old 01.02.2017., 23:10   #4962
Quote:
Zhupo kaže: Pogledaj post
Ne bih se štel mešati, pošto sam "novi" na ovoj temi

Do sada sam pitao jednom općenito za značenje konstantnih postapokaliptičnih snova i sada konkretno za ovaj san jer je netipičan za mene, a i ostao mi je u sjećanju(također netipično), plus ovih posljednjih par tjedana života su isto tako cijeli neobični neki pa me to mučilo.
Landonovo objašnjenje mi se čini nekak nelogično, jer ako trebam otpustiti neke stare duhove prošlosti zašto bi ih onda u obliku jaja nosio doma oživjeti, i opet zašto baš tri jaja...
A to dal je samnom u psihofizičkom smislu sve u redu - eh gdje bi sreći bio kraj
prošlost se može također "uzgajati" tako da brižljivo paziš na njena jaja, odnosno uzorak stvarnosti koji si primarno iskusio nekad davno. taj uzorak onda fraktalno raste u kasnijem životu, uzorak stvarnosti se ponavlja.

broj tri obično ima i neko religijsko ili duhovno značenje, kao npr. sveto trojstvo i dr. apokaliptični snovi se također mogu povezati sa religijom. doživljavaš li da religijska tematika rezonira s tobom? i na koji način, budi li pozitivne ili negativne osjećaje. kao što sam već napisao dinosauri simboliziraju nešto iz davnina, dužu vremensku liniju koja obuhvaća i prethodne generacije. upitaj se što se provlači kroz taj period i kakav utjecaj ima na tebe.
landon is offline  
Odgovori s citatom