S obzirom da sam se tu malo savjetovala a i sama volim jako gledati tuđe slikice

postam i našu kuhinju - Savedal fronte, Karlby hrast ploča. U koju sam se zaljubila, valjda jer smo ju sami postavljali

Ovo je situacija od prije par dana, u međuvremenu smo poravnali malo fronte, sredili cijev od nape, spojili plin, stavili olje lajsnu, luster (srebrna Foto visilica)...
Iako je dosta daleko od početnih planova, kada sam je ovakvu nacrtala u planeru znali smo da je to to. Ručke smo namjerno vodoravno postavili svugdje. Hladnjak i mikrovalnu smo imali svoje od ranije i morali smo ih nekako ukomponirati, mislim da je ispalo ok. Za zidne ormariće iznad sudopera odrezali smo i blende (koje vire na slikama iznad ormarića

) ali nam se svidjelo kako izgleda bez pa o tom još promišljamo

Nadam se da i vama sviđa koliko i nama, danas izgleda još ljepše sa cjedilom, zdjelom s voćem i ostatkom detalja.
http://imgur.com/a/3cBbb
(A ono što sad trebam su savjeti oko pločica, htjela bi nešto neutralno i svijetlo jer mi se baš dopada ovako sa bijelim zidovima. Dnevni je, odnosno će biti, u sivo-bijelo-crnim tonovima sa oker detaljima.)