Quote:
Madrono kaže:
Ljepi Victor se pisa po forumaskim neznalicama tako sto je raspaloj ekipi,neplanski skockanoj ekipi ciji je prvi napadac panjiina dovedena iz jbene Numancije, ciji je najbolji igrac cetrdesepetogodisnji Joaquin ,cija je ekipa sklopljena mahom igracima koji igraju svoju prvu sezonu zajedno, obezbjedjuje sest kola prije kraja opstanak koji nikada nije ni dolazio u pitanje,no eto ambiciozni navijaci Betisa i dalje mu zviđe na izmjenama koje je neznalica napravila a kasnije se ispostavilo pametnim.
Da ne podsjecam kako je Betis izgubio bar 5-6 bodova u nesrecnim okolnostima gdje bi njegovi igraci pogadjali okvire gola a protivnici zabijali nakon jedne sanse. No dobro. Neznalica kazu . Pa dovedite jednom neko provjereno ime koje kosta pet miliona godisnje pa zahtjevajte neke rezultate,ne tipove koji u svom siviju nemaju ama bas nikakvih uspjeha . Kako smo bahati  . Jedva cekam da vidim ime nasljednika ljepog Victora 
|
Nazvati treću pobjedu u 2017. pišanjem po forumskim neznalicama
Rekao sam ja da će se na kraju Victora gledati kao spasitelja jer je uspio krvavo izboriti opstanak iako se od desetog kola moglo reći tko napušta ligu. Kakav vizionar, slobodno si ga uzmite u Atletico. Mislim, ostavimo osobne ukuse na stranu jer netko preferira lijepe trenere, a netko sposobne. Čovjek je drugi najgori trener u povijesti kluba, gledano po učinku. Pametnom dosta.