Quote:
JOHABI kaže:
Gledam Plenkovićevu vladu i vidim da se ljudi trude.
Marić radi na državnom proračunu, radi se na demografskom problemu, odrađuju se problemi u poljoprivredi - evo, Tolušić je bio u mome mjestu na sastanku sa poljoprivrednicima i rekao doslovno - idemo rješavati tamo gdje moć podmeće nogu - ja prvi, vi zamnom. Ako se okrenem i vidim da vas nema iza mene, nabiti ću vas sve na kurac. Čovjek zaista daje sve od sebe da riješi sve probleme poljoprivrednog sektora. Radi se na povlačenju eu fondova, turizam daje odlične rezultate, ajde, to je prošlogodišnja uzlazna putanja, sada se samo nastavlja.
Ta previranja kaja su sada aktuelna, da nisu na tako hijenski način iscenirana i sa toliko laži i podmetanja forsirana, sa tolikom medijskom opstrukcijom - ne bih se niti osvrnula na sve to skupa. Kada sabereš sva događanja, sve informativne aktivnosti koje se mogu popratiti ne možeš ne primjetiti da je novinarstvo pristrano i da što zbog senzacionalizma, što zbog forsiranja osobnog stava izvjestitelja medijski prostor skoro pa u potpunosti daju opoziciji, dok o poziciji izvješčuju sporadično i šturo.
Zato ovu vladu podržavam, i baš želim da opstane, na izborima dobije potvrdu birača da može krenuti dalje.
Ne dobije li, a Bože moj - niti prvi niti zadnji koji su smijenjeni.
A koga ćemo dobiti - ako dobijemo - nakon njih - ne znam.....bez široke koalicije, tko god da dobije parlamentarnu većinu neće sastaviti vladu.
A kao što stari mudri ljudi vele - puno očeva - kilavo dijete.
|
Da, trude se uvaliti Agrokorove dugove poreznim obveznicima dok je Todorić svu lovu izvukao i spremio na sigurno.
Kako objašnjavaš ukidanje financijskog USKOK-a? Kako objašnjavaš uvođenje nadzora nad svim računima građana, uvođenje poreza na nekretnine, koaliranje s četnicima? Gdje je LNG terminal, zašto se od toga odustalo, Pelješki most, jel krenulo s gradnjom?
Evo baš krenulo s promjenama u zagrebačkom HDZ-u, jel te iznenađuje da će Šeksov posinak biti glavni?