London , molila bih te tumačenje ovog sna:
Vozim neki đip u Splitu. Neki posebni ide na volan tog đipa da bi se s volanom moglo upravljati. Međutim to je neki sasvim neobičan i čudan dio kao da je sastavljen od nekih komada perja i još čudnih nekih okruglih dijelova i to je sve nekako krhko i čudno spojeno i treba jako paziti na sve to (to je znači vrlo osjetljivo i treba jako paziti na to). Znači to nije neki dio koji je čvrst i uobičajen kod automobila. Međutim ja sam po prirodi malo pogruba i nestrpljiva za takve finese kada treba dosta na nešto paziti u mehanici ili nečemu sličnom i inače za to nemam strpljenja. Uglavnom sanjam da mi je taj dio što ide na volan se nekako rasuo i ispao iz ruke i ta neka perja koja su bila njegovi dijelovi su ispala a i neki okrugli dijelovi su ispali i izgubili se. Uglavnom bez tog dijela ne mogu upravljati volanom (znači mogu voziti bez tog dijela ali u biti i ne mogu jer ne mogu upravljati volanom). Inače se vozim sa dvije kolegice koje su mi prijateljice s posla.Jedna od njih mi kaže mogla si malo i paziti s tim. (Ona mi inače zna dati i neku kritiku ali nije bila sada uopće oštra već dosta umjerena). I onda se nekako sklanjam sa đipom uz rub ceste jer ne mogu dalje voziti. Tu onda dalje pričam s nekim mehaničarem i njegovim nekim radnikom i on kaže da oni nemaju tih dijelova koji meni trebaju i uglavnom nisu baš susretljivi puno za pomoći. Pitam ih ima li tko drugi da bi to mogao popraviti ili imati takve dijelove a oni kažu da ima neka nastavnica. (znači ta nastavnica je i pored toga i mehaničar).Uglavnom i to je čudno.Ali se dalje ne sjećam ničega, valjda sam se tada bila probudila.
Inače često sanjam Split a tu sam provela jedan period života i doživjela sam puno dobrih stvari u pogledu socijalizacije i prihvaćanja od strane nekih ljudi i nekako mi je on simbol za neku sigurnost i prihvaćenost.Međutim često sanjam i da se izgubim u nekim njegovim ulicama i tražim put .
Sa ovim prijateljicama s kojima sam bila u đipu u zadnje vrijeme znaju biti neki napeti odnosi iako ne mogu baš objasniti točno zbog čega. Nekako kao da jedni druge pomalo živciramo svojim nekim ponašanjem i sada to i pokazujemo a prije kao da je to bilo prigušeno. Kao da smo otvoreniji ali je i sve postalo i malo netoleranto i preeksplozivno u isto vrijeme.
|