Quote:
KIKA5 kaže:
ako je onkološka kirurgija možda dr. Lovrić?
Ona je jedna predivna liječnica i osoba i vodi se kao moj kirurg, ona i dr. Vujić su mene operirali...ne znam kojim sve danima je konzilij, znam da je ponedjeljkom sigurno, kada su rekli da će biti mišljenje konzilija?
|
Konzilij je ponedjeljkom, srijedom i petkom. Stiglo je odmah jučer mišljenje; smatraju naravno da treba obaviti operativan zahvat radi smanjenja tumorske mase, te će nakon toga trebati onkološko liječenje. Znači, po onome što su iščitali, misle da se ipak radi o kancerogenoj masi. Isto tako, na pitanje dal je moguće da bude kancerogena masa tolika, mama je dobila odgovor da je ukoliko se uistinu radi o metastazama na jetri. Naručena je u srijedu u njihovu ginekološku ambulatnu na pregled, jer to tako mora ići po proceduri (iako je kod nje taj klasičan fizički ginekološki pregled neizvedivo napraviti zbog slijepljene rodnice itd.). Nadamo se da će ju odmah hospitalizirati na Petrovoj, no to se možda i neće dogoditi jer eto nismo uspjeli pronaći nekoga tko bi premostio to između pregleda i hospitalizacije za operaciju.