Pogledaj jedan post
Old 22.09.2017., 08:39   #5175
u zadnje vrijeme sam se aktivirala,vjerojatno sam pred nekom promjenom,ali ne znam kakvom.
Sanjala sam pokojnog oca kako mi kaže da pogledam nešto u nekom prostoru koji je sličio na štalu,ali se penjalo po stepenicama te da to moram zato napraviti jer negdje prokišnjava.Obično kad sanjam pokojnog oca, to je uvijek u razdobljima neke promjene,ili nekakve ugroze,više kao upozorenje.Nikad mu ja ne odgovaram,on samo meni kaže "da bi trebalo".U par životnih situacija sam reagirala sukladno snu, i učinila sam spas za sebe, na bilo kojem području.Nakon ovog sna,probudila sam se i otišla u kupaonu i još sam si mislila da šta je to sad bilo,pa ne idem ja nikud,ali sam pogledala u plafon u kupaoni i vidim da mi je lokva,i poslije je bila sanacija krova na tavanu.
Po danu mi se povećala pronicljivost i oštrina,dakle na mentalnoj bazi. Onda opet sanjam nakon par noći kako mi je umrla baka koja je već dugo pokojna, ali ne taj čin, nego da ja nosim njezin putni kofer,a usput su mi neki ljudi izrazivali sućut,dolazim do nekog betonskog zida i gotovo bez problema ga s koferom preskačem,mada su se dvije kocke tog zida pomakle,ja sam ipak fino bez muke skočila na zid,htjela sam pobjednosno raširiti ruke,ali sam se zbog urođenog opreza sustegla.
Uopće ne znam što mi to dolazi, malo mi se miješa prošlost, a vidim budućnost,kroz opisani način,odnosno opet stvari koje su se dogodile samo ih ja moram vidjeti.
Blackorwhite is offline  
Odgovori s citatom