Pogledaj jedan post
Old 21.11.2017., 14:49   #2244
Quote:
IscoAlarcon kaže: Pogledaj post
Gore navedena ljevicarska tolerancija me podsjeca na Sovjetski Savez s početka 20ih ili Njemačku tridesetih... I jedni i drugi su jako dobro odredili racionalnost, te primitivne i vulgarne strasti... I takav program provlačili kroz skole
Znači ti bi da budemo neracionalni, vulgarni i primitivni zato da ne budemo kao sovjetski savez?

Quote:
Ne tjeram nikoga da mora tako, ali eto, nazivam "debilizmom", ili "ono za ne vjerovat", ili nazadnošću, zivotom u nekom paralelnom svijetu, za sve ono sto se kosi s mojiim svjetonazorom... Naravno sve to nema nikakve veze s ideologijom (ma gdje bi), vec je naravno potvrdjena znanstvena činjenica... Makar je primjerice ta znanstvena činjenica izglasana preglasavanjem u američkom drustvu psihijatara sedamdeset i neke...
A ako je nešto točno po našem svjetnoazoru, znači da je drugačiji svjetnazor netočan.

Ne može nešto istovremeno biti točno i netočno

Quote:
SwissChoco kaže: Pogledaj post
Još bolje, najbolje da im djecu oduzmu i daju nekome tko će ih učiti što je ispravno. Jel tako?
Jel ti pričaš sa mnom ili sam sa sobom?

Vidim da razmišljaš o tome što bi ja rekao, možda sam ja suvišan u raspravi

Quote:
To što je netko preko noći iz medicinske klasifikacije uklonio neke stvari, a unio neke druge, također ne znači da je u pravu dotični
Ali je veća vjerojatnost da je upravu.

Kad te boli trbuh ne ideš vrtlaru, nego doktoru
Srebrni-medvjed is online now  
Odgovori s citatom