Pogledaj jedan post
Old 06.01.2018., 21:56   #541
Quote:
hrvat22 kaže: Pogledaj post
za sada je to jedan od relevantnih dokaza kojim ja raspolažem... ako se dokaže... ako genetika pokaže drugačije to ćemo poštivati i time se ravnati..
Ti ne raspolažeš ničim, a od nerelevantnih dokaza stvaraš relevantne tako što izbjegavaš prihvatiti činjenicu kako oni nisu relevantni. Ti ignoriraš ono što tebi ne odgovara, ponavljaš jedno te iste rečenice da je to prešlo mjeru zdravog razuma. Ovo što ti pišeš i kako pristupaš temi je teški debilizam.

Quote:
Liudewitus kaže: Pogledaj post
Kako komentiraš izjavu I. Rozhanskog? Kako vidimo tezu o bjelohrvatskom podrijetlu haplogrupe I2a1b-Dinaric nije izmislio @h22 već je došla od strane samih genetičara. Zašto bi bilo neprilično podržati neku tezu koja je došla iz usta znanstvenika?
Molim te, Hrvat22 je napisao "I. Rozhansky stručnjak za R1a, genetičar, suradnik kljosova ruskog genetičara", ako ti nisi u stanju provjeriti kako ono što je Hrvat22 citirao nema u članku već je komentar koji je napisao I. Rozhansky (znači "falsificiranje literature i izvora strogo se kažnjava"), kako on vjerojatno nije genetičar, kao niti Klyosov čiji rad na području populacijske genetike se uglavnom smatra pseudoznanstvenim. Toliko o tome
__________________
Čovječe, pazi da ne ideš malen ispod zvijezda!
You can neither remember nor forget what you do not understand.
Truth doesn't mind being questioned. A lie doesn't like being challenged.
MoroHr is offline  
Odgovori s citatom