Pogledaj jedan post
Old 31.01.2018., 17:16   #2711
Pozdrav svima na ovoj temi

Mama ima rak pluca koji se prosirio na jednjak, abdominalne limfne cvorove i kosti (to je ono sto znamo) i u debelo terminalnom stadiju. Vec jedno par dana primjecujem da joj je desni dio trbuha dosta natecen i cini mi se tvrdji na dodir. Zalila se na pogorsanje disanja (primarni tumor na plucima je maknut operacijom pa sumnjam da je od toga) i isto tako osjecaj natecenosti i kao da se prejela (a nije).

Zanima me jel bi to mogla biti voda u abdomenu (ascites)? Blago su joj nateknula stopala i prsti na rukama u zadnjih par dana. Na internetu citam o tome i izgleda da kod nekih rakova to signalizira skori kraj, trebamo li se pripremiti? Inace mami se jos bol pogorsava rapidno (svakih 3-6 dana dizemo jacinu flastera i kolicine ostalih tableta prptov bola), ako ju ne boli onda spava i dosta je izmrsavila. Sinoc se zbunila i nije me prepoznala da sam to ja njezina kcer, pa me strah jel bi to moglo biti povezano s jetrom?

Ne zelim ju muciti bo bolnicama ako to zaista nije potrebno jer se toga najvise boji, pa sam prvo odlucila provjeriti tu... Hvala
velikimacak is offline  
Odgovori s citatom