vadjenje kandzica ne moze bit normalna stvar nikako

sta se tice nabavka mace, ja bi svima preporucila

jer su predivne.
mace su ziva bica a ne slatki dio pokucstva. koja komuniciraju s nama na bezbroj nacina i ima ih uzasno razlicitih osobnosti. moj je divljak mali koliko god bio voljen recimo

.
nije tesko imat macu za cimera sta se tice brige, kao sta su vec rekli pijesak cistit friska voda keksici i igranja i mazenja 10 minuta dnevno bar i oni ce bit sretni. ne moras imat griznju savjesti ako dugo rais, navecer cete se druzit. jako su ciste i necujne i samostalne. domace obicne se linjanjaju sasva podnosljivo (osim ljeti

), kasnije trosak kad nabavis grebalicu i kucicu je stvarno minimalan, a imaces preidvnog svojeglavog prijatelja koji nakon sekunde predenja uklanja stres potpuno
ima jako puno dokaza o prednostima kastracije ne u stilu macka vam nece zavijati nego i za njihovo zdravlje. plus je laz da postanu trome debele i lijene, moj je jednako zivahan kao i prije. sto se tice kandzi pa kako mijesi ono slatko kad uvlace mace i izvlace kandze dok predu, kako se penje, kako joj se iskorjeni instinkt za grebanjem, ostrenjem, pentranjem. kako hvata bubice?
pretuzno.