Pogledaj jedan post
Old 19.12.2006., 04:18   #78
vadjenje kandzica ne moze bit normalna stvar nikako
sta se tice nabavka mace, ja bi svima preporucila jer su predivne.
mace su ziva bica a ne slatki dio pokucstva. koja komuniciraju s nama na bezbroj nacina i ima ih uzasno razlicitih osobnosti. moj je divljak mali koliko god bio voljen recimo.
nije tesko imat macu za cimera sta se tice brige, kao sta su vec rekli pijesak cistit friska voda keksici i igranja i mazenja 10 minuta dnevno bar i oni ce bit sretni. ne moras imat griznju savjesti ako dugo rais, navecer cete se druzit. jako su ciste i necujne i samostalne. domace obicne se linjanjaju sasva podnosljivo (osim ljeti ), kasnije trosak kad nabavis grebalicu i kucicu je stvarno minimalan, a imaces preidvnog svojeglavog prijatelja koji nakon sekunde predenja uklanja stres potpuno

ima jako puno dokaza o prednostima kastracije ne u stilu macka vam nece zavijati nego i za njihovo zdravlje. plus je laz da postanu trome debele i lijene, moj je jednako zivahan kao i prije. sto se tice kandzi pa kako mijesi ono slatko kad uvlace mace i izvlace kandze dok predu, kako se penje, kako joj se iskorjeni instinkt za grebanjem, ostrenjem, pentranjem. kako hvata bubice?
pretuzno.
panta is offline  
Odgovori s citatom