Pogledaj jedan post
Old 20.02.2018., 20:43   #5883
Quote:
marija kost kaže: Pogledaj post
Molim komentar iskusnih i znalaca za sastav ove kreme koju sam jucer neplanski kupila u mullera za 130 kn, 50 ml.
Koza mi je suha i dehidrirana, puna linija na obrazima dok se smijem iako koristim skupe serume kreme od reviderma, a i koristila sam hijaluron filere prije 40 dana.
Imam nepunih 36 god.

Vise ne znam sto bi s ovom saharom na licu, na kojoj izbijaju i akne po bradi i celu, pomirila sam se s njima do kad budem ziva, al bar da ove borice ublazim, al nikako.

Krema Le Couvent des Minimes
https://imageshack.us/i/pox5t1nfj

Hvala unaprijed
A da pokušaš ići nekom stručnjaku za kožu ili dermatologu (nekom stvarno dobrom, ne da ti samo uzme novac) koji bi pregledao kožu i pokušao odrediti terapiju za oporavak bolje to nego da nekim sastojcima još više iritiraš kožu koja je kažeš loše?...
Avene ima super proizvode protiv dehidracije, što se mene tiče, hidriraju, ali bez onog masnog ili ljepljivog osjećaja, ta termalna voda koju sadrže je jako ugodna za kožu, osjetiš kako umiruje, ali bez masnih filmova i sl...Isprobala sam dosta krema i seruma, skupljih, jeftinijih, njihovima sam prezadovoljna, a dugo sam tražila savršenstvo. Koža popije sve, umirena, glatka, bez ljepljivog osjećaja, iritacija, gipka je (zvuči kao reklama ali nije)...Kod tebe bi trebalo puno hidratacije, ali bez ikakvih agresivnih sastojaka...
ForrestCat is offline  
Odgovori s citatom