Pogledaj jedan post
Old 09.03.2018., 08:22   #2752
Quote:
*Aria* kaže: Pogledaj post
Hvala vam svima, danas je tjedan dana kako smo je pokopali, a ja ucim zivjeti bez da se cujem s njom svaki dan i bez jos hrpe sitnica.

Htjela sam samo na ovoj temi jos podjeliti zadnji u nizu ljecnickih bisera - dan i pol prije smrti su joj otpustili iz plucne bolnice u rockefelrovoj uz recenicu da ona nije pacijent za stacionar jer je u predobrom stanju, a oni nemaju krevete za onkoloske pacijente. (Sto se na kraju pokazala kao laz.) Imala bi se debelih temelja ici svaditi i raspravljati, a bome i tuziti s najmanje 3 zdravstvene ustanove u Zgb zbog gresaka, ali mamu mi nista nece vratiti. Ja pokusavam naci utjehu u tome da je izbjegla ono cega se bojala (smrt u bolnici i da ce prolupat od meta na mozgu) i da se ne muci vise. Osim toga znam i da bi mama htjela da se pazim i cuvam bebu koja se u meni razvija, a zivciranje u viskorizicnoj trudnoci je zadnje sto mi treba.

Svima koji ce dolaziti na ovu temu bi porucila da se bore za sebe i svoje obitelji bez razmisljanja hoce li se kome zamjeriti i nea inzistiraju na svim pravima koja imaju.
Sretno draga. I svrati ponekad. Javi nam kad bebica stigne. [emoji173]

Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk