A zasto uopce skupi kompresorski aparat ako smijem pitati?
Nije da sugeriram, vec me isto 'kopkalo' pa sam odustala jer mi se cini nepraktican, zauzima puno vise mjesta (ne volim drzati stvari na sanku kuhinje), a ne nudi bas puno vise od ovih malih djecjih igracki?
Ja ovu malu djecju igracku za par sto kn koristim svaki dan i nakon prvobitnog ''nastimavanja i navikavanja'' mislim da stvarno zadovoljavajuce odradi svoj posao. A i da se raspadne, najjeftiniji kompresor je kao 5 ovih. Jedini je nedostatak sto nikad nije to to ako sladoled treba poslje pospremiti u frizer. No ne vjerujem da bi ni kompresorski bili bolji?
U svakom slucaju ja bih tu gledala slicne stvari kao i kod zamrzivaca: koliko je duga garancija kao prvo i najosnovnije. Nudi li neke dodatne funkcije? koliko je velik i kako odgovara prostoru u koji ga stavljam. jesu li odvojivi djelovi normalno perivi u masini? I na kraju snagu/potrosnju. Kontam ako ovo moje malo moze stisnut sladoled za 15ak min da bi i najslabiji kompresor mogao.
Quote:
quazar kaže:
Da dignem temu...
U potrazi sam za kompresorskim aparatom za sladoled.
Čitam po njemačkim sajtovima, ukratko se to sve svodi na nekoliko proizvođača.
Unold, DeLonghi, Trisa, Nemox itd.
Npr. link
Koliko testova, toliko i proglasa najboljih uređaja.
Pogotovo je gadno ako krenete čitati reviewove na Amazon.de. Tamo pak ima svega.
Ono što je bitno naglasiti jest da su kod nas cijene dramatično veće nego u AT i DE.
Hajde dobri ljudi, javite vaša iskustva s kompresorskim aparatima, gdje ste ih nabavili itd.
Hvala!
|