Quote:
lunalumarti kaže:
Uopće nije potrebno zanemariti svoje hobije niti društveni život. Hendlam smjer financije na jednom faksu, trgovinu na drugom ( čak nisu u istom mjestu nego još "gubim" vrijeme na vozikanje ) a subotom još putujem u Zg na predavanja što sam izabrala za svoj gušt dodatno obrazovanje. Nije ekonomija tako lagana kao što svi misle ali usporedno sa medicinom ili nekim drugim ne može se ni pomisliti usporedit naravno.
Usput sam predsjednica jedne udruge na faksu, vodim projekte, organizaciju i hrpu stvari, obavljam praksu koju sam sama htjela za skupljanje iskustva i imam društveni život uz dobru organizaciju.
I usput nisam izgubila ni socijalne vještine jer svakodnevno sam u doticaju s toliko ljudi, što novih što starih.
Tako da spika moraš se odreći svega ne pije vodu. Da je lako, nije, da se moraš dobro organizirati i zna postavit ciljeve itekako moraš ali sve se može kad se hoće.
|
Da su ta dva faksa čemu, ne bi stizala odrađivati oba uz predsjedničenje udrugom, vođenjem projekata, organiziranjem hrpu stvari i obavljanjem prakse.
Q.E.D.