Quote:
lee anabell kaže:
Imam s muzevom mamom.
Nije problem ako traži jer nema za hranu, nije problem ako joj za nešto treba, ali njoj često žica za pizdarije.
Nedavno je žicala mog muza da joj kupi novu komodu, znači ako smo realni bez komode možeš, ali, ako smo nerealni kao ona, zvat ćeš i tražit komodu jer tebi to treba, a sina si jel rodila.
Muža je uhvatila na lijevoj nozi pa je rekao da nema ništa od komode i da može ostavit 100 kn mjesečno pa si za 4 mjeseca kupit komodu, onda se gospođa naljutila.
Inače, trenutno ih je troje kući, ali im je neophodna bila perilica, muz je isto pukno jer ga se usudila pitat, a svjestan je da se vrlo lako suđe opere ručno, pogotovo za troje ljudi, a nije da su radnici i da nemaju vremena, doma su..
Onda je imala ispad da kako je tako neobziran "ženi si kupio perilicu, majci nećeš, a znaš da ne mogu"
Nedavno joj je fotelja postala neudobna, ok, sjedi na kauč, ne dižu paniku, pokušaj sama doć do fotelje nije ti potrebno da ti djeca sve serviraju.
Lovu joj je najmanji problem dat, kupit će joj se što traži, ali me doslovno svaki put šokira kako joj nije neugodno.
Razumjem da joj se pokvari bojler, puknu cijevi, hitni su joj majstori, nazovi, koliko god si đubre, pomoći će mo ti, ali nerealna je u očekivanjima..
Mene je počela nervirat jer previše mrzi, previše je radost i nacionalist, a od rata i drugih kultura i nacija nije baš ništa vidjela.
"Nemoj se družiti sa Srbima!" "Bože sačuvaj, oženio muslimanku" "djetetu će teta u vrtiću biti ciganka?" "Bolje se ubit nego crnca dovest kući", i onda se još ona razočara jer nam djete nije opterećeno tko je odakle i kako se zove i jel siv plav ili zelen.
Jer ona je Hrvatica, njen unuk mora bit ustaša, ubijati četnike, mrziti druge i drugačije jer je to ispravno.
|
joj moja je ista takva. hejter svega sto se kosi s njenim uvjerenjima. najzalosnije je sto sama za sebe misli kako je liberalna, moderna, bez predrasuda
kad sam jos na pocetku veze s dragim provela nekoliko dana s njom na moru (ogromna greska), imala je iste ovakve debilne ljubomorne ispade. tipa dragi meni napravi kavu - a sto neces majci napravit kavu, sto samo zeni?
pa nas je srela u gradu, ja jela sladoled, a ona odmah imala komentar - sta si joj sladoled kupio, hoces li i majci kupit sladoled?

i tako za sve zivo sto bi on lijepo za mene napravio ili se ponudio.
a prema svim prodavacima i konobarima se obraca kao da su neka niza vrsta. dođe u ducan i vec s vrata pocne narucivati sto zeli i ljuti se na prodavacice sto nisu brze
stvarno mi nije jasno kako je takva sebicna, manipulativna, egocentricna hejterica mogla odgojit mog muza koji je ispao tako savrseno normalan s obzirom na okolnosti. uz to sto mu tata nikad nije bio doma, pa ni njega ne mogu racunat da je nesto previse sudjelovao u odgoju. bit ce da je to zbog toga sto je vise bio kod bake i dede nego svojih. ocito su oni imali najvise utjecaja da ne postane kreten.