Pogledaj jedan post
Old 22.07.2018., 14:01   #6552
Quote:
Cats kaže: Pogledaj post
Mislim da ti u toj situaciji mora biti velika podrška da ti je svekrva tako punim srcem stala u obranu. Iskoristi tu neugodnu situaciju u svoju korist, da se bolje povežete, ako se dobro razumijete (nisam pratila baš pažljivo pa ne znam kakav odnos imaš s njom).
Sa svekrvom imam odnos za pozeljeti. Prosla je svasta sa svojom i nekad je i preoprezna da se ne upetlja gdje ne treba npr. Morala sam ju nagovarat da ode samnom muzu u posjet odmah nakon operacije, vidjela sam na njoj koliko se brine a ona si je utuvila u glavu da samo supruga treba prvi dan ici a oni kad naidju, a na kraju smo dobro isprdale muza, meni je bilo isto lakse sto ne idem sama, muzu sto smo dosle...win for all

Ona je od onih koje vole da im djeca dodu u posjet, podruze se i svatko na svoju stranu, savjet ce dati ako ga trazimo ako ne trazimo nece se petljati, pomoci ce kada moze.
Sa svekicima super odnos, ko i muz s mojima, al babe su jao...valjda ta generacija rodjena 1930tih nema prekidac za gledanje svog posla

For I am a sinner in the hands of an angry God. Bloody Mary full of vodka, blessed are you among cocktails. Pray for me now and at the hour of my death, which I hope is soon. Amen
Tourette is offline