Quote:
DiscoKoogla kaže:
odgovor za lunalu:
posto je moj dragi vec svirao u Hollidayu, i upoznao organizatoricu vjencanja, mozemo reci da sam imala + kod nje. Naravno imali smo iscrpan razgovor, i sve moje prijedloge je uvazila, te mi npr predlozila da kupimo sami cugu, sto smo i napravili. Osobno sam jako zadovoljna sa uslugom, organizacijom, a sto se tice ostatka hrane, mi smo sve dobili nazad, ne samo hranu nego i cugu.
Naime, problem je sa velikim brojem ljudi, jer se nikad ne zna sta ce ljudi piti i kaj ce se popiti. Tako da je nama ostalo puno pelinkovca, crnog vina i bijelog, i sokova....ali imali smo dogovor sa jednim frendom koji ima diskont, tak da smo mu mogli vratiti kaje ostalo.
Njihova torta je bila odlicna, i hrana je stvarno bila fina, janjetina koju smo mi dofurali je bila super spečena (niti preslana niti sirova - imam svakkavih iskustava sa janjetinom)...
Jedino sto nas je zasmetalo to je 1.5'00 kuna ekstra samo za KAVE!! U hotelu je kava skupa oko 8 kuna, i vise, a ljudi su ocito narucivali bez obzira sto su jednu GRATIS popili. Tak da racunaj na to....
Ako jos kaj trebas lunalu pitaj...rado cu ti pomoci!
Jeste vec ugovorili datum u Hollidayu?
|
Joj, od srca ti hvala
Mi smo rezervirali termin i svadba nam je 12.5. Iako smo krenuli s pocetnik 28e po osobi kad se sve zbroji ( bez naseg pica) cijena je dostigla 40 i nesto eura. I mi smo racunali da bi u diskontu uzeli pice zato sam i htjela provjerit kako je to na kraju s obracunom obzirom da vracamo cugu koja se nece popit...Znaci sve u svemu su ok, to mi je super vijest

Nadam se da se s njima mozemo sve dogovorit. ne sjecam se stolaca, mozemo li bez onih navlaka?