Quote:
colorblind kaže:
Molim vas Zagrebčani i Riječani da mi predložite neki salon namještaja gdje bi se moglo kupiti lijepih i naravno jeftinih sjedećih garnitura. Dvosjed i trosjed tražim.
Može i dva trosjeda.
Uglavnom, ima li u Vašim krajevima većih salona i koji su, a da se može naći nešto skroz razumljivo.
Po mogućnosti da radi nedjeljom ili bar subotom popodne.
Kakav je Emmezeta? Ima li šta pametnog???
|
Rijeka:
Semeraro u Tower centru radi nedjeljom. (mislim da je to jedino sto radi nedjeljom). cijene su relativno ok.
Lesnina na Kukuljanovu ima raznih ponuda, a vidjela sam par zaista dobrih. Bas trosjed i dvosjed (naziva Make up), zajedno za 4000kn. Al ne znam jel to jos uvijek na akciji.
Prima namjestaj, takodjer na Kukuljanovu, ima povoljnije al ne znam koliko je lijepo.
Phonex lifestyle, na Turnicu, kod "Andree" takodjer zna imati dobre akcije i cijene.
2MD u Iki ima lijepih sjedećih garnitura (cijene razne).
Istradom na cesti za Opatiju (iznad Preluka) ima malu ponudu, al mozes se naci stogod.
Domus na Skoljicu ima raznih cijena.
ne znam sto se jos moze naci. Pevec, Mimu i neke slicne preskacem iz principa.
od skupljih
Natuzzi na Srdocima,
Cadoro na Drenovi
Berloni na Skoljicu
Meblo na Turnicu (kod Andree)
itd. A i kod njih se znaju naci pogodne akcije, mada ne znam koliko pogodne.
svasta se moze naci. osim na cijenu, i estetiku, (i kvalitetu) treba paziti na udobnost (dugorocnu). to vrijedi za svih, ne preporucam sjedece garniture koje imaju gornje jastuke koji se pomicu/skidaju/nisu ucrvsceni (obicne jastuke), i preduboke i premekane garniture...