Pogledaj jedan post
Old 22.10.2018., 12:39   #1057
Quote:
hepiskroz kaže: Pogledaj post
E vidiš taj dio ne kužim.Gdje prek interneta???Uzela sam kartu preko Eurowingsa,izabrala let,platila ,dobila potvrdu na mail ali ne vidim gdje se čekira.Drugo pitanje ako to obavim na aerodromu znači da moram klipsat do aerodroma dan ranije ili mogu 2 sata prije leta??Naime let mi je u 6 i 25 ujutro pa sam mislila već u 4 ujutro bit na aerodromu.Jel ima kakva agencija Lufthanse u centru grada da mi je bliže ako ipak moram 24 sata prije podići karte.Sorry al vidiš da meni treba sve nacrtati da shvatim ).
Sendvič i voda su mi skroz ok.Teško da od uzbudjenja bi i mogla više pojest.
E da i pitanje -imam plaćenu ručnu prtljagu do 8 kg.Sve ću reducirat da mi stane u sportsku torbu ali ja volim cukat svoj ruksak sa sobom pa jel mogu i njega sa par sitnica umjesto ženske torbice i dal onda zajedno moraju imati do 8 kg ili se ruksak uopće ne važe??
Quote:
hepiskroz kaže: Pogledaj post
E vidiš taj dio ne kužim.Gdje prek interneta???Uzela sam kartu preko Eurowingsa,izabrala let,platila ,dobila potvrdu na mail ali ne vidim gdje se čekira.Drugo pitanje ako to obavim na aerodromu znači da moram klipsat do aerodroma dan ranije ili mogu 2 sata prije leta??Naime let mi je u 6 i 25 ujutro pa sam mislila već u 4 ujutro bit na aerodromu.Jel ima kakva agencija Lufthanse u centru grada da mi je bliže ako ipak moram 24 sata prije podići karte.Sorry al vidiš da meni treba sve nacrtati da shvatim ).
Sendvič i voda su mi skroz ok.Teško da od uzbudjenja bi i mogla više pojest.
E da i pitanje -imam plaćenu ručnu prtljagu do 8 kg.Sve ću reducirat da mi stane u sportsku torbu ali ja volim cukat svoj ruksak sa sobom pa jel mogu i njega sa par sitnica umjesto ženske torbice i dal onda zajedno moraju imati do 8 kg ili se ruksak uopće ne važe??
aha, eurowings. onda je moguce da se checkiranje na aerodromu dodatno placa.
koji mobitel imas? ako imas neki android, skini njihovu (eurowings) aplikaciju i preko nje obavi chekiranje. vidim da se to moze obavit i 72 sata prije leta. ili, ako ti nije problem platit, chekiranje obavis na aerodromu. dovoljno je da dodjes 2 sata prije i to obavis.
sto se tice hrane.. lufthansa daje sendvice (istina, nisu nesto).. ne znam za eurowings.. uglavnom, izdrzat ces. nije to interkontinentalan let.

sto od prtljage smijes ponijeti i koje su dimenzije kofera/torbi, ne znam.. pogledaj na njihovoj stranici. neki imaju ogranicenje u smislu zbroja stranica kofera/torbe, a neki max. dozvoljene dimenzije kofera (pa u tom slucaju vrlo vjerojatno tvoja sportska torba ne odgovara dimenzijama).
tezina za rucnu prtljagu se odnosi na sve sto nosis. npr, kod nekih su dozvoljena 2 kom rucne prtljage (kofer + torba/rusak za laptop, max. odredjene dimenzije), ali ukupna tezina ne moze biti 2x8kg nego 8kg. mozda neke kompanije imaju i drugacija pravila. pogledaj kako je za eurowings
genius_one is offline  
Odgovori s citatom