divota kako to vani funkcionira.kod nas se lječe samo posljedice a uzroci se ne ispituju.testova ima za napraviti za živu u zagrebu i moraš ga sam platiti, skup je tako da se više isplati praviti testove u americi i za nešto veče novce dobiješ cijeli panel minerala, teških metala u urinu, krvi i kosi.problem je kad dobiješ te testove šta s njima.nitko te ne može, ne zna uputiti, bar je meni tako bilo, na pravu adresu. nakon pravljenih testova i nikakve pomoći nabavila sam neke preparate za čiščenje organizma od teških metala i davala sam mu na svoju ruku jer nije bilo nikakvih nus pojava,nakon toga se osjetila promjena na mom djetetu. usput da kažem,u americi otkad su ukinuli cjepiva čiji je konzervans baziran na živi broj autistične djece se smanjio. kod nas se i dalje davaju takva cjepiva kao da se ništa u svjetu znanosti i medicine nije desilo po tom pitanju. nakon pet godina odkad sam ja radila te testove i otkad me neuropedijatar blijedo gledao kad sam mu pričala o novim saznanjima na tom polju, taj isti lječnik mi prodaje to isto znanje.
|