Tema: Autizam
Pogledaj jedan post
Old 30.01.2007., 16:05   #216
hi, DMSA Kapsule od 25 mg kostaju 40,50 Eura, a ima ih u pakovanju 120 komada, ja sam ih kupila kod cenaverde bez recepta.
Vazno je jako da se taj dan kada se daje DMSA( mi dajemo u subotu) ne daju nikakvi drugi minerali ni metali, tako da mi taj dan nedajemo cink, magnezium, Calcium, ni MSM
steta sto u hrvatskoj nitko od ljecnika ne ljeci djecu na taj nacin.
Uzima li vas sin puno mlijeka , kruha i tjesta?
Poznajem jednu zenu koja je kod svog djeteta pocela sa dijetom z´tek kada su bili na godisnjem na sjeveru gdje nije bbilo peciva pa dijete nije htjelo jesti nikakav kruh. Zena je nakon par dana primjetila da se djete ponasa zainteresiranije za okolinu i da puno bolje spava po noci. Nakon toga je trazila po internetu informacije i tako je dosla i do tspoznaja o dijeti.
Dijete je jeos uvijek autist ali u puno,blazem obliku. Dijetu rade tek pola godine.
Ako zelite par recepata za dijetu rado cu Vam poslati. Najteze je za dorucak i veceru jer je izbor salame dosta suzen namazi i pastete su tabu, marmelada se smije jesti, a za rucak se uvijek moze nesto izmisliti..

probajte sa dijetom, trebali bi se pokazati rezultati nakon nekoliko tjedana. Ako u pocetku nastupi pogorsanje to je pozitivan znak, uznaci da mlijeko i gluten na dijete djeluju toxicki.

Pozdrav
Anni is offline  
Odgovori s citatom