Quote:
Nizz kaže:
bok svima evo baš skidam EVE trial pa ak ima ko kakav savjet šta treba radit
na početku ... prvi put se susrećem s igricom i uopće neznam kako izgleda :-)
|
prvo malo obilazi zelene deadspaceove i tam kilaj NPCove i skupljaj iteme i to prodaj i što prije kupi novi brod i riješi se ove počeničke krame. Neznam koju si rasu izabral pa ti menrem predložit koji brod da kupiš. Mining ti je za početak zakon jer je mali rizik da će te neko napast dok furaš brod vrijedan 35k kredita dok kopaš veldspar ili nekaj slično. Veldspara ima 3 vrsta i nemrem se sjetit koji je najskuplji al pogledaj cijene na marketu pa taj kopaj. Naravno, kopaš po asteroid beltovima. (da ih vidiš imaš s desne strane onaj "meni" na kojem možeš kad klikneš na strelicu izabrat standard ili mining (gore na vrhu desne srtrane). u low slotove staviš cargo expansione i dva mining lasera i kopanje veldspara ti na banthamu (caldari) nose cca 40k kredita po turi. Je da je dosadno al za 1-2h imaš bar milju kredita. Kupiš si neku fajting fregatu i odi odrađivat misije. Btw zavšri obavezno cijeli tutorial. I naravno treniraj skillove, u početku ti više od lvl 3 ne treba a na lvl 4 i lvl 5 skilove ideš kad si nabildaš learning skillove, adv learning skilove i napucaš se a atribute implantima jel će ti inače za treniranje nekog lvl5 skila trebat tjedni. Moj character ima sve osnove learning skillove na lvl5 i sve advanced learning skillove na 4 i sve atribute +3 tak da poprilično brzo learnam iako mi kao takvom liku za utrenirat neki lvl 5 advanced learning skill treba 12-13 dana za samo
+1 point tak da ću to ostavit kad se napucam sa +5 atrib implantima.
E sad, o tome kako ćeš počet igru ovisi sve o characteru kojeg si napravio. Ja sam odma išel na Caldari Achuru jer ima najnižu charismu (3) a sve ostale sam imal oko 10 i takav lik brzo uči (za početnika). Sad sve ovisi o tome klko dugo želiš igra. Nema smisla učit lvl 5 learning skillove ak misliš igrat 3 mjeseca jer će ti tolko trebat da sve naučiš