Moj je jesenas krenuo na to ali u neku očito treću školicu koja je koštala 250 kn mjesečno a abacus smo platili 80 kn
Abacus je presuper stvar samo nije za svako dijete, i mislim da stvarno nije za 4 godine nikako
ne znam kako je u Brainobranu ali ovdje je to bilo baš suhoparno računanje cijeli školski sat, pa bi to predavač presjeko malo sa nekim pošalicama i rješavanjem zagonetki ali glavni problem je bio što je tu bilo djece od mog sa 6 godine pa do 4 razreda, i svaki je radio svoje gradivo
Po meni bi bilo bolje da imaju organizirano 10 min rada pa 10 minuta neke zabave makar i kreativne, ali za to bi pak trebale biti grupe istog godišta...
Velim sam abacus je presuper kad skužiš kak ide, razvija se djetetu i kombinatorika i snalažljivost i mjenja mu se način razmišljanja i mislim generalno da je to odlična stvar za klince ali ipak zaista ne od 4 godine jer oni ne mogu ni držat pažnju 15 minuta a kam 45 min
Recimo da imaju takvu aktivnost u vrtiću, da se to pedagoški poprati sukladno dobi, da to rade ujutro dok im mozak još nije pregoren od ostalih obaveza i umora, apsolutno bi upisala klinca