Quote:
Dea1234 kaže:
Ja stvarno razumijem vase predrasude oko mog stava. Meni nekako otpocetka ta blizina smeta i sto im moj muz moze uvijek biti na raspolaganju ako im bilo sto treba. Ispocetka im je stalno trebao ali sad je vec to u granicama normale. S druge strane svjesna sam da su i malo dalje muz bi isao ako im nesto treba ali ovako je bas na izvolite. Sada cu ispasti sebicna znam.
Moram priznati da mi cak gode vasi komentari jer malo realnije me tjeraju da gledam na sve to. Kada pricam sa prijatejicama one samo dodaju jos ulja na vatru pa je jos vise ne volim “bez razloga”.
|
Mense čini kako si ti možda prvenstveno nezadovoljna sa sobom i brakom malo, možda ti fali vankućnih i vanštednjak aktivnosti? Zabave?
Jesi malo ljubomorna i ponekad posesivna prema mužu pa ti smeta što voli još koju ženu (majku) osim tebe? Smeta ti muževa pažnja prema majci?
Jel i tebi posvećuje pažnju, tvojim željama? Imaš li previše dosadnih obaveza?
Družite li se dovoljno i sa drugim ljudima a ne najviše sa njegovima?
Možda ti je je život jednoličan ili ti muž općenito ne posvećuje pažnju koliko ti smatraš da treba?
Jel radiš gdje i jesi li općenito sretna sa samom sobom ili si nezadovoljna u duši?