Pogledaj jedan post
Old 05.03.2020., 13:51   #7987
Pozdrav svima, teško da ćemo uspiti održati dvije teme aktivnima. Drago mi je da se javljaju stare članice koje su učestvovale u pisanju onih 10.000 ispisanih stranica. Čini mi se da se javljaju samo simpatizeri Jagizovi jer su nas valjda doživili kao svoje istomišljenike. One Sinanovke valjda prate svoga ljubimca na temama o njegovim novim serijama. Drago mi je da ne zagađuju našu idilu.
Što se Caglara tiče, meni je bio potpuno nepoznat dok nisam otkrila seriju. Istina je da sam za njega čula na jednom drugom forumu na kojem sam učestovala na temu Elbar para kao veliki obožavatelj serije Iznajmljena ljubav i glumačkog para Elcin Sangu i Bariš Arduč. I sada su mi broj jedan, oboje.
I na tom forumu je jedna od članica komentirala seriju Fazilet koju je pratila zajedno sa majkom i bila veliki obožavatelj Caglara i često kometirala njegovu glumu. Čak je agitirala da se za njega glasa u nekom izboru za najglumca. Ja sam joj se čudila da joj se netko, pored živoga Bariš, može svidit. Nakon što sam odgledala i sama seriju, više joj se ne čudim. Caglar, kao i Bariš mogu odglumiti sve što požele. Posebno su dojmivi u ljubavnim scenama. Baš sam neki dan u jednom postu tumačila kako mislim da su te scene najteže za glumiti i da tu zakažu i neki od najvećih glumaca.U tim scenama se glumac mora otvoriti, ogoliti i pokazati ono što i u privatnom životu najčešće skriva i drži pod kontrolom. Većina glumaca je u tim scenama nekako sramežljiva, povučena, rezervirana. Malo tko ima tu snagu da otvori srce i da ga pruži na uvid široj javnosti. Većina je tu malo suzdržana, kao da se daju napola, dozirano. Ovo dvoje naših i možda još poneko, Halit, Kadir i možda Engin AD. Ponekad i Cagatay i Murat.
E sada ne znam da li kod tih scena ovisi i tko je partnerica i da li bi oni to tako dobro odglumili i da je netko drugi bio sa druge strane. Za ovo dvoje prvih, Bariša i Caglara sam sigurna da bi oni ljubavnu scenu mogli vrhunski odglumiti i da je partnerica robot, a ne živo biće.
Oni naprosto imaju tu enormnu količinu emocionalne energije i inteligencije i tako su predani svome poslu da ruše sve eventualne brane i prepreke i predaju se u potpunosti.
Kod ovih ostalih to nije uvijek slučaj, i mislim da ovisi i o parterici i o scenariju. Evo primjer za Murata, u seriji Kraljica noći sa Meryem famoznom Hurem, meni nije bilo nikakve kemije, a oboje slove za velike zavodnike. Naprosto nisu odgovoralai jedno drugome. Bar je to moj utisak.
A našem Caglaru želim još mnogo dobrih uloga i još boljih scenarija da može pokazati u potpunosti sve svoje glumačke sposobnosti, a ne samo ljubavničke vještine.
akapela is offline  
Odgovori s citatom