Pogledaj jedan post
Old 10.05.2020., 19:38   #4360
Quote:
Cinque kaže: Pogledaj post
meni je 2006 drago prvenstvo jer sam i osobno prisustvovao toj nogometnoj fešti gledajući naše u Berlinu i Stuttgartu , bezbrižno i naravno neumjereno se provodeći po Njemačkoj tih dana, tako da sa te strane od mene o atmosferi sve najbolje
Nogometno ipak 1998 , imho.

Bio sam i ja na prvenstvu 2006., uzivo gledao utakmice u Berlinu i Stuttgartu. Onaj dozivljaj na pocetku utakmice protiv Brazila kada 50 000 ljudi na stadionu koji nije u Hrvatskoj pjeva hrvatsku himnu je neponovljiv.

Mogu potvrditi da je opcenito atmosfera u Njemackoj tih dana bila jako dobra. Sto se tice same organizacije, sve pohvale.

A sto se kvalitete samog nogometa tice, tu se slazem da je prvenstvo iz 1998. bilo dosta bolje.

Quote:
baš zbog lokacija odigravanja. Samo stara Europa, šaltaj lige petice, ma i dupla organizacijska eu prvenstva su bila odlična. Van Europe, dao bih organizaciju samo južnoameričkim gigantima i Mexico/SAD. Van tog kruga nix, i svako 8 godina turnir u Europi pod obavezno.
Tu se apsolutno slazem. Europa bi trebala imati prioritet kod toga, a ne strogo postivati taj princip rotacije za kojeg se iskreno nadam da ce ga ukinuti. Jednostavno su sva prvenstva koja su se odigravala u Europi po pitanju atmosfere daleko iznad svih drugih van Europe. Iznimke bi tu bile SAD i Mexico, kao i Argentina i Brazil. I to je to. Nikakve africke ili azijske zemlje ne bi po meni dolazile u obzir jer su oba prvenstva koja su se organizirala u tim zemalja ispala totalnom katastrofom i po pitanju organizacije i po pitanju atmosfere i po pitanju kvalitete nogometa.

Po meni bi trebalo rotirati ovako:
Europa
Sjeverna/Juzna Amerika
Europa
Sjeverna/Juzna Amerika
John_Wayne is offline  
Odgovori s citatom