Quote:
ekaliopa kaže:
(: off: kad mi barem postojao "unlimited space" na forumu, bez ograničenja u vidu broja znakova, emotikona i svega što nas ograničava u pisanju pa moramo nešto ili kratiti ili eliminirati iz teksta ili modificirati (emotikone na pr.)
|
DRaga moja, imas temu na PZK otvorena je za predloge.Upitaj redakciju,administraciju ,mozda moderniziraju ovaj forum. Obitavala sam na jednom drugom forumu jedno pet godina. Milina ziva,uzivala u svim tehnoloskim carima foruma. Ne znam koja verzija Bulletina je bio,ali da je odrzavan kao svicarski sat ,bogme jeste .
Quote:
ekaliopa kaže:
Da, meni smetaju moje greškice, ali znaš zašto mi nekad smetaju? Zato što prođem nekoliko puta tekst prije nego ga pustim, i onda još dodatno, i ne vidim neke, kao da se naknadno stvore
Gafa? 
|
Gaffe!

Napisala fonetski.
Joj poznata mi je problematika po pitanju gresaka. Znam nekada editirati pet puta. Razumijem te potpuno.
Quote:
ekaliopa kaže:
Ništa čudno, i jako dobro ga razumijem  Netko se koncentrira na ovo, netko na ono, netko isključivo bilježi ljudska lica (bilo koje dobne skupine), netko tijela (aktovi, erotska fotografija...<3), netko životinje, netko arhitekturu, netko od svačeg ponešto...Ako bilježim detalj na nekoj fasadi ili cvijet - close-up, što će mi ljudsko biće pored? Neka zanimljiva vrata, portal, prozor, teksturu kamena itd...  Nebrojene su kombinacije, svatko sam odabire što mu više leži ili odgovara za bilježenje.
|
Svatko sam odabire sto mu vise lezi , je tocno, medjutim , govoreci o mom poznaniku izbor je oslikavao njegovo mentalno stanje u tom periodi njegovog zivota. Sta je meni bilo jako zabrinjavajuce. Zgodan , pametan, mlad musakrac, zatvoren u jednoj spiritualnoj pustinji je mene je zabrinulo. Pogotovo sta ssmo jako bliski .
Naravno svako izabere svoj stili i svako oslikava svoje emocije na svoj nacin.
Zato sluze sve podloge pa i digitalne.
Quote:
ekaliopa kaže:
Baš onako fin, nježan i romantičan klip kao uvod u san
Zanimljivo, hvala ti na ovome, nepoznat mi je autor i opus, samo mi još objasni tko je tko u klipu  (piše ispod comment, ali više je tu imena pa da nešto ne pobrkam
Ovo mi se sviđa, kad smo već kod Kida:
A ovo je čisto random, svidjelo mi se, ne traži nužno poveznice
|
Kida sam upoznala jako davno jos kada se trazio i vise zafrkavao, igrao, sa grupom prijatelja.
Na svim kulturoloskim eventima grada susrecemo se manje vise uvjek jedni te isti kada se radi o elektronskoj glazbi, izlozbama slika, snimanju filmova. Znas i sama kako je to . Upoznas hrpu ljudi uz casu , razgovori se produze nakon projekcije. S nekima ostanes u kontaktu ,druge, nikada vise ne sretnes i ako zivimo u maloj sredini .
Tako se formirala jedna grupa koja je ostala vezana i redovno se se susrecemo, kretajuci se u tom krugu, naravno prosiris poglede naucis mnogo toga.