Pogledaj jedan post
Old 24.05.2020., 15:56   #240
Quote:
Little027 kaže: Pogledaj post
Pozdrav svima, imam pitanje na koje nikako ne mogu naći odgovor, nadam se da mi itko od vas može pomoći. Imam 15 godina i živim u Splitu. Imam lijep glas, dobro pjevam, idu mi dobro visoki tonovi, ali neznam kako da to iskoristim. Svi mi govore da bi trebala počet pjevat profesionalno, ali neznam kako, nemogu se prijavit na nikakav show jer sam pre mala ili pre velika, nema ništa što prihvaća moje godine. Mislila sam u školu pjevanje, ali nisam sigurna, znam jedna cura koja je išla i kaže da je grozno i previše košta. Imate li koji savjet?

Inviato dal mio Redmi Note 7 utilizzando Tapatalk
Uh tek sad primjetih pitanje. Pišem iz perspektive profi, pa da ti dam par savjeta. Ugl, postoji nekoliko profesora pjevanja koji rade privatno i to je malo skuplji sport, no imaš i glazbenu školu koja je državna ustanova te tu plaćaš mjesečnu pristojbu (sjećam se kad sam ja išla da je to bilo oko 150 kn mjesečno) pohađaš pjevanje, klavir, solfeggio i zbor a sa godinama ti se broj predmeta povećava. Mislim da bi ti prijave za prijemni ispit u glazbenu mogle biti vrlo uskoro osim ako nisu počele, odmah se raspitaj da dobiješ termin za prijemni ispit!