Pogledaj jedan post
Old 04.06.2020., 07:46   #4125
Quote:
Mavis2020 kaže: Pogledaj post
Pretpostavila sam da je opravak dug, ali doma smo sve organizirali...bez stepenica, samo vrt,stan u prizemlju, međutim ona ima 37 kg i putovanje je dugo..morati će piškit...u biti strah me je da je mi ne ozljedimo dok je unosimo i iznosimo iz auta. Jeli Sitku puno boljelo nakon operacije?
Sitko je križanka labradorice i goldena, a to ima visok prag boli - možeš joj praktično nogu na živo operirati. Tako da kad pokaže da je nešto boli, onda su to zbilja jaki bolovi odnosno legne i ne miče se. Operacije smo radili sve prije njezine treće godine pa je lakše podnosila nego što bi sada, mislim. Uglavnom, imala je već drugi dan najozbiljnije namjere da se uspentra meni na krevet pa smo obje spavale na podu.

Njoj su nakon operacije ispraznili mjehur (kateter) tako da do Zagreba nije bilo potrebe izlaziti iz auta, ali vi imate dulji put pa ćete je morati bar jednom izvesti, a za mjere opreza pitajte za upute. Uglavnom, nogu će joj tako zabandažirati da mislim kako neće biti opasnosti da ćete je ozlijediti.
Didi is offline  
Odgovori s citatom