Pogledaj jedan post
Old 04.06.2020., 20:49   #4138
Quote:
Celaena kaže: Pogledaj post
Sad je neka crvenokosa veterinarka i nemam pojma kako se zove nažalost. Ona je stvarno ljubazna i super je s psom, uvijek je dostupna na mobitel kad god ju trebam (i van radnog vremena). Jedino mi se čini malo zbunjena i zaboravna nekad što nije ogroman problem, ali tipa u Dodo vetu kad smo išli su sve uvijek zapamtili. Najgore mi je što lošeg veterinara često skužiš tek kad napravi nešto loše. Prepale su me sve te recenzije starije, ali znam da se osoblje promijenilo sigurno od tada pa me baš zanimaju nova iskustva. Mislim, meni su blizu i Šegota, Dodo vet, a ni Buba mi nije baš daleko, a tamo je otišao odličan veterinar koji je liječio psa kojeg smo imali prije nje, tada je bio u Dodu. Neću se sad usred liječenja prebacivati, ali za ubuduće mi je bitno.
Mi smo do nedavno bili u Dodi, sad smo se prebacili u Laniste-Planet zivotinja. Mislis na onog veta sa bradicom, tamniji malo? Zaboravila sam kak se zove.. Otisao je nekam pocetkom ove godine. On je bio super. Sad je dosla nova veterinarka koja mi je zahebala analke kod psa i napravio se dupli apsces, bilo je bas jako grdo i bolno Tak da sam otisla od njih. Steta, a bili smo kod njih 2 godine. Taj veterinar je bio bas odlican.

Bubu izbjegavamo. Segota nam je bio tak, nit smrdi nit mirisi.